1500m2 vintage meubels regio Groningen
1500m2 vintage meubels regio groningen

Van stoere industriële lamp tot prachtige fabriekslamp

Welke lamp zoek jij? Fabriekslamp? Industriële Lamp? Bulley?

Ben je op zoek naar een stoere industriële lamp of wellicht een prachtige fabriekslamp? Wil je iets unieks een lamp welke je juist niet veel ziet? Dan zit je bij De Handelsfabriek op de juiste plek! Wij verkopen originele industriële lampen in allerlei kleuren, materialen en formaten. De meeste antieke fabriekslampen importeren wij uit het buitenland om juist die speciale lampen. Alle lampen welke wij importeren worden met de hand geselecteerd en gecontroleerd. Geen enkele fabriekslamp is exact hetzelfde en elke industriële lamp heeft zijn eigen karakter. Van een mooie kleine grijze bulley lamp met kooi tot een groene oude moderne industriële fabriekslamp van 80cm diameter. Elke fabriekslamp heeft zijn eigen verhaal. Wil je het verhaal achter een van de industriële lampen weten? Vraag het ons en wij vertellen het je graag! Bekijk onze lampen ook in onze fysieke winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert op 10 minuten afstand van Groningen.
 

Waar plaats ik mijn industriële fabriekslamp?

Een bulleylamp boven de eetkamertafel. Een stoere industriële TL-lamp in de keuken. Een robuuste industriële kooilamp in de hal. Een oude fabriekslamp onder de veranda van je woning. Een vintage bureaulamp op kantoor. Een Tripod statieflamp in de hoek van je werkkamer. Of een Bauhaus lamp bij de entree. Het kan natuurlijk allemaal! Vraag voor tips een van onze medewerkers!

Lampen Tip

Probeer eens een van die prachtige Calex Warm Filament Led Series in je onlangs aangekochte Industriële lamp! Dit geeft een echte vintage uitstraling.

Fabriekslampen weetjes!

‚ÄčAl onze lampen worden standaard voorzien van een E27 fitting en 2 meter zwart snoer.

Diverse lampen op onze webshop kunnen iets afwijken van het showmodel wat op de foto staat. Is dit het geval, nemen wij contact met je op. Heb je hier zelf al vragen over? Bel of mail dan met ons. Info@de-handelsfabriek.nl of 06-42808211