1500m2 vintage meubels regio Groningen
1500m2 vintage meubels regio groningen

Prachtige industriële, vintage en brocante meubels

De authentieke meubelstukken van de Handelsfabriek zijn onmisbaar in een interieur welke is opgebouwd uit een industrieel, vintage, retro of landelijke stijl. Een stoere industriële werktafel, een prachtige brocante boerenkast of een robuuste fabrieks palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn vaak ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden. Veel industriële, vintage en brocante meubelstukken zijn onbewerkt, mooi door eenvoud. Bekijk onze meubels ook in onze fysieke winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert op 10 minuten afstand van Groningen.
 

De charme van vintage en brocante meubels

De Handelsfabriek verkoopt vintage en brocante meubilair afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten we vooral op kwaliteit en oorsprong. We verkopen alleen vintage en brocante meubels die uniek en gaaf zijn. Vintage meubilair is uitstekend geschikt om te combineren met modern, industrieel, retro en landelijke stijl.
 

Wil je de meubels graag in een andere kleur?

Ben je verliefd geworden op één van onze oude retro meubelstukken, maar past de kleur niet in jou plaatje? Geen probleem. Wij kunnen meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden!