Levertijd 1 - 3 werkdagen

Coronavirus (COVID-19) informatie en maatregelen binnen De Handelsfabriek.
 

WEBSHOP/ONLINE INFORMATIE.
Je kan zoals gewoonlijk je aankopen doen in onze webshop.
Je item(s) worden verzonden via Post NL of koerier. Geheel contactloos!

FYSIEKE WINKEL INFORMATIE.
Onze winkel is (vooralsnog) elke vrijdag, zaterdag (en de laatste zondag van de maand) open. Maar dan wel onder bepaalde voorwaarden en maatregelen.
1). Houdt voldoende afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter!
2). Geef je voorganger (bij de kassa) voldoende ruimte door op de strepen op de grond te letten.
3). Heb je griep verschijnselen blijf ALSJEBLIEFT thuis!!
4). Daarnaast kan je op dit moment even niet bij ons aan de koffietafel genieten van een bakje koffie. Wij maken nog wel met alle liefde een vers kopje koffie (in wegwerp beker) voor je klaar, maar die mag je dan in je hand meenemen de winkel in.

Daarnaast houden wij rekening met extra hygiene. Wij wassen gedurende dag onze handen en houden alle contactpunten zoals het pinautomaat en deurhandgrepen schoon.

LEUKE EXTRA’S
1). Wij bezorgen GRATIS in heel Groningen, Friesland en Drenthe bij een aankoop vanaf € 75,- (Alle items, behalve onze maatwerk meubels).
2). Je kan vanaf NU maandag t/m donderdag privé shoppen bij ons in de winkel. Dat betekend dat je een afspraak kan maken met ons en dat de winkel dan alleen voor jouw open gaat.
3). Aankomende weken gaan wij wat meer live video’s opnemen op Instagram en Facebook, zodat jullie helemaal op de hoogte blijven! Als je iets leuks op de video ziet stuur dan gerust een berichtje voor meer informatie.

Wil je meer informatie over het coronavirus (COVID-19)? Klik dan op deze link hieronder en lees alle actuele nieuwsberichten.
https://www.rivm.nl/actuele-informatie-over-coronavirus
Wil je meer informatie over de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus? Klik dan op deze link hieronder en bekijk alle actuele maatregelen. 
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

NIEUWTJES

De meeste mensen vragen het uit nieuwsgierigheid. Maar degene die het nog niet hebben gevraagd en geinteresseerd zijn, mogen het ook best weten. Het is absoluut geen geheim, wij vertellen het graag! Het verhaal van De Handelsfabriek. Hoe zijn wij erbij gekomen en waar is het allemaal begonnen.

Lees meer...

Gave industriƫle / vintage items huren op locatie? Of het nou gaat om een evenement, beurs of een speciale gelegenheid zoals tijdens een fotosessie voor een trouwerij of een kledinglijn. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden met betrekking op onze verhuur!

Lees meer...

Wonen & Co de beurs geannuleerd!! Alles stond mooi, we waren er helemaal klaar voor, maar helaas moest de organisatie van Wonen & Co 2,5 uur na opening de boel afblazen vanwege het corona virus (COVID-19).

Lees meer...
Vroeger was vintage gloednieuw!