Levertijd 1 - 3 werkdagen

Coronavirus (COVID-19) informatie en maatregelen binnen De Handelsfabriek.

Onze fysieke winkel is gesloten t/m 11 februari. Als onze winkel weer open mag, gaan wij de gehele maand elke vrijdag, zaterdag & zondag open. 

WEBSHOP/ONLINE INFORMATIE.
Je kan zoals gewoonlijk je aankopen doen in onze webshop.
Je item(s) worden verzonden via Post NL of koerier. Geheel contactloos!
Je kan je item(s) afhalen bij ons bij de winkel. Het word voor je klaargezet op een tijdstip wat we met elkaar afspreken. 

Wil je meer informatie over het coronavirus (COVID-19)? Klik dan op deze link hieronder en lees alle actuele nieuwsberichten.
https://www.rivm.nl/actuele-informatie-over-coronavirus
Wil je meer informatie over de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus? Klik dan op deze link hieronder en bekijk alle actuele maatregelen. 
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

NIEUWTJES

De meeste mensen vragen het uit nieuwsgierigheid. Maar degene die het nog niet hebben gevraagd en geinteresseerd zijn, mogen het ook best weten. Het is absoluut geen geheim, wij vertellen het graag! Het verhaal van De Handelsfabriek. Hoe zijn wij erbij gekomen en waar is het allemaal begonnen.

Lees meer...

Gave industriƫle / vintage items huren op locatie? Of het nou gaat om een evenement, beurs of een speciale gelegenheid zoals tijdens een fotosessie voor een trouwerij of een kledinglijn. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden met betrekking op onze verhuur!

Lees meer...

Wonen & Co de beurs geannuleerd!! Alles stond mooi, we waren er helemaal klaar voor, maar helaas moest de organisatie van Wonen & Co 2,5 uur na opening de boel afblazen vanwege het corona virus (COVID-19).

Lees meer...
Vroeger was vintage gloednieuw!