INDUSTRIEEL VINTAGE DESIGN
HUNTING FOR VINTAGE
Zaterdag 19 en zondag 20 Oktober is het dan weer zover! Voor de 9ste keer op een rij houdt De Handelsfabriek een grote verkoop, genaamd “Hunting for vintage” een super leuk evenement voor het hele gezin. In een grote fabriekshal en pakhuis BOMVOL met unieke vondsten uit Europa en Azië. Denk aan vintage, industrieel design, retro, brocante en andere authentieke items. Voor twee dagen gaat De Handelsfabriek haar enorme pakhuis omtoveren tot een kleinschalig festival. Met leuke inspirerende ingerichte hoekjes, lekker eten van diverse foodtrucks, een heerlijke bierproeverij en leuke activiteiten voor iedereen. Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussen en geschminkt worden door een van onze teamleden.
 
Bijna wekelijks haalt De Handelsfabriek leegstaande fabrieken, ziekenhuizen en scholen leeg. Ronald en Marjorie zijn weer op reis geweest naar het buitenland, om de meest unieke en prachtige items voor jullie te scoren. Een mooi welkom voor al die gave vintage items!
 
Hunting for vintage is een leuk evenement voor jong & oud. Het team zorgt voor leuke activiteiten voor het hele gezin, gave items, eten en drinken. Jullie zorgen uiteraard voor de gezelligheid! 


19 en 20 oktober in de Herfstvakantie
Hunting for vintage bij De Handelsfabriek.
In Tolbert, gelegen tussen Groningen en Drachten.
Feithsweg 3, 9356 AS Tolbert

Evenement voor het hele gezin.
Entree is gratis