Evenement - De Handelsfabriek

Benieuwd hoe onze evenementen eruit zien?

Bekijk sfeerbeelden van onze laatste Hunting For Vintage

"KLEINTJE" HUNTING FOR VINTAGE

Dit jaar organiseren wij "Kleintje" Hunting for vintage op 29, 30 en 31 oktober! Anders dan voorgaande jaren! 2 jaar lang hebben wij geen evenement kunnen houden bij ons in de fabriek. Doordat de maatregelen nu wat versoepeld zijn, kunnen wij weer wat leuks plannen! Het woord "kleintje" verklapt het al een beetje. Het word nèt wat kleiner, maar uiteraard net zo gezellig!

Wat kan je verwachten? We hebben sinds vorig jaar een MEGA grote overkapping bij onze fabriek gebouwd. Deze gaan we gezellig inrichten, met cozy zithoekjes, vuurtafels en vuurschalen! Daarbij staan er een paar gave Foodtrucks met overheerlijk eten en kan je genieten van een speciaal biertje. Voor de kids staat er een grote springkussen en wordt er geschminkt.

Naast al deze gezelligheid in de veranda kan je heerlijk struinen en inspiratie opdoen in onze vintage walhalla van 2000m2! De Handelsfabriek staat BOMVOL gave industriële, vintage en andere unieke items voor je interieur!Kom gezellig langs bij "Kleintje" hunting, cozy days @De Handelsfabriek.

Meld je aan op Facebook.

DATUM: 29-30-31 oktober  |  TIJD: 10:00-18:00  |  Gratis entree

Wat klanten over ons zeggen

Sarina Roest

Prachtige kast persoonlijk door Marjorie en Ronald afgeleverd en gemonteerd.
Levering duurde iets langer dan gepland maar daar hielden ze ons netjes van op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop! Aanrader!

Richard Roest

Erg leuke zaak ze hebben vaak nieuw dingen. Erg leuk en gezellig

Nienke Homan

Leuke grote zaak. Het bestaat uit zo’n 3 kleine loodsen bij elkaar. Ze hebben veel spullen en katten in huis voor de industriële en vintage look.

Natascha de Witte

Vintage, industrieel. Mooie kwaliteit. Exclusief. Ruim aanbod. Indrukwekkend. Zeker de moeite waard om op zaterdag zelf een kijkje te nemen. Ook kunnen er meubels vakkundig op maat worden gemaakt.

Luca Koop

Schitterende winkel. Aardig personeel. En een schat van een hondje.

Grace Jager

Mooie lampen gekocht.
Vriendelijk, behulpzaam en de koffie staat klaar. Echt een aanrader.

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review