Vintage wandlampen - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Creëer je eigen stijl met vintage wandlampen

Met onze unieke collectie vintage wandlampen kun je een vleugje nostalgie en karakter toevoegen aan elke ruimte. Wij halen antieke en unieke vintage wandlampen uit het buitenland hierheen. Alle wandlampen die wij importeren worden met de hand geselecteerd en geïnspecteerd. Niet al onze vintage lampen zijn daarom hetzelfde, goed om te weten!

 

Vintage wandlampen combineren? Dat kan! 

Het toevoegen van vintage wandlampen aan je interieur is een geweldige manier om een vleugje karakter en tijdloze schoonheid aan je woning te geven. Of je nu een liefhebber bent van de industriële, retro of klassieke stijl, vintage wandlampen bieden veelzijdige mogelijkheden om je huis te verlichten en een warme ambiance te creëren. Hier zijn enkele creatieve tips om deze prachtige verlichtingsstukken op een leuke en stijlvolle manier te combineren in jouw woning:

1. Creëer een symmetrisch effect:

Als je meerdere vintage wandlampen hebt, kun je ze aan weerszijden van een spiegel, kunstwerk of een decoratief element hangen om een symmetrisch effect te bereiken. Dit voegt een gevoel van balans en elegantie toe aan je interieur.

2. Accentueer een hoek:

Plaats een vintage wandlamp in een hoek van je woonkamer, slaapkamer of werkkamer om een gezellige en intieme sfeer te creëren. Zo'n lamp geeft niet alleen een warm licht, maar fungeert ook als een stijlvolle blikvanger in de ruimte.

3. Mix & match met moderne elementen:

Combineer vintage wandlampen met moderne meubels en decoratieve elementen om een eclectische en unieke uitstraling te bereiken. Het samenspel van oud en nieuw voegt een interessante dynamiek toe aan je interieur en laat jouw persoonlijke stijl zien.

4. Creëer een leesplek:

Plaats een vintage wandlamp boven een leesstoel of naast je favoriete leeshoekje. Hiermee creëer je een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van je favoriete boeken, terwijl de lamp een warme gloed verspreidt.

5. Galerie waardige verlichting:

Gebruik vintage wandlampen om kunstwerken, foto's of andere decoratieve items in je huis te accentueren. Zo ontstaat er een galeriewaardige sfeer waarbij de focus op de kunst en verlichting ligt.

6. Vintage wandlamp als nachtlampje:

Plaats een vintage wandlamp naast je bed in plaats van een traditioneel nachtlampje. Dit geeft je slaapkamer een unieke uitstraling en zorgt voor een rustgevende en romantische sfeer.

7. Laat ze stralen in de gang:

Hang meerdere vintage wandlampen naast elkaar in de gang om een warm welkom te creëren voor gasten. Deze sfeervolle verlichting zorgt voor een gastvrije ambiance en voegt karakter toe aan de entree van je woning.

8. Vintage wandlampen in de keuken:

Voeg een speels element toe aan je keuken door vintage wandlampen boven het aanrecht of het keukeneiland te plaatsen. Deze lampen kunnen een retro-keukenstijl accentueren en een gezellige plek creëren om samen te komen en te koken.

Onthoud dat het combineren van vintage wandlampen in jouw woning een creatief proces is waarbij je kunt spelen met licht, schaduw en sfeer. Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met verschillende plaatsingsmogelijkheden om het meeste eruit te halen voor jouw woning.