Vintage wandlampen - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Vintage wandlampen

De Handelsfabriek heeft een mooi aanbod aan vintage wandlampen. Het grote voordeel van wandlampen ten opzichte van andere lampen is dat ze overal in huis geplaatst kunnen worden. Waar gaat jouw nieuwe wandlamp hangen?

9 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De vintage wandlampen specialist

Wij halen antieke en unieke vintage wandlampen uit het buitenland hierheen. Alle wandlampen die wij importeren worden met de hand geselecteerd en geïnspecteerd. Niet alle lampen zijn hetzelfde. Elke wandlamp heeft zijn eigen kenmerken. Wil je het hele verhaal achter een van onze muurlampen weten? Neem dan contact met ons op en vraag het ons. Wij staan je graag te woord.

Fabriekslampen weetjes!

Alle vintage wandlampen worden standaard geleverd met E27 fittingen en een zwart snoer van 2 meter. De wandlamp in onze webshop kan iets afwijken van het beursmodel op de foto. In dat geval nemen wij contact met je op. Heb je nog andere vragen? Neem in dit geval telefonisch of per e-mail (info@de-handelsfabriek.nl of 06-42808211) contact met ons op.

Tips

Unieke verlichting  boven de eettafel. Robuuste industriële TL lampen (ook wel Tube genoemd) voor in jouw keuken. Een hele stoere industriële kooilamp. Oude fabriekslamp op het balkon. Een vintage bureaulamp op kantoor. Een statieflamp in de hoek van je kamer. Of de Bauhaus-lamp bij de ingang.

Alles is mogelijk! De Handelsfabriek is specialist in originele oude lampen, van vintage vloerlampen tot vintage wandlampen. Heb je vragen over welke wandlamp het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op.