Tafels bestel je online bij De Handelsfabriek

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Vintage tafels

Authentieke meubelstukken van De Handelsfabriek zijn onmisbaar in je interieur. Zo ook onze prachtige vintage tafels. Of het nou een prachtige Indiase klaptafel wordt of een Hongaarse punt tafel, je interieur krijgt direct een waardige vintage update!

19 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

One of a kind industriële, design en vintage tafels

Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn veelal ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden, net zoals onze vintage tafels.

De Handelsfabriek unieke tafels afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, brocante en vintage tafels zijn onbewerkt en mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Groningen). Dit zijn onze openingstijden!

Op zoek naar een vintage tafel op maat?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vintage tafel, ander meubelstuk of industriële lamp, doen wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat dan je eigen tafel op maat maken.

Wil jij je eigen tafel ontwerpen? Of ben je verliefd geworden op één van onze gave kasten, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen kasten en ander meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is.