Maak kennis met De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Het verhaal van De Handelsfabriek

In mei 2015 gingen de deuren van De Handelsfabriek open! Ronald en Marjorie gingen wekelijks naar Oost Europa om unieke items uit het verleden op te sporen, elke item met een eigen verhaal. Van tube lampen uit de mijnen van Rusland, originele apothekerskasten uit ziekenhuizen in Hongarije tot fabriekslampen uit Polen. Elk weekend was er nieuw aanbod van zorgvuldig uitgekozen items te vinden in de winkel in Tolbert, en ze vlogen even snel de deur weer uit!

Over Ons

Unieke vondsten, altijd bijzonder

Wat begon met populaire fabriekslampen uit Oost-Europa groeide al snel uit tot het inkopen van bijzondere items in heel Europa, Azië en Afrika. Ons aanbod is in de loop van de tijd veranderd, maar de uniekheid van onze producten is gebleven. Het is en blijven objecten met charmisma, met een eigen verhaal en een ruw randje. Daarom is het altijd een verrassing wat er in de winkel staat, maar één ding is zeker; je kijkt je ogen uit!

De winkel ging van alleen op zaterdag naar een heel weekend, van vrijdag tot en met zondag open. En er kwam een webshop waar je 24/7 kan winkelen. Het avontuur begon met Ronald en Marjorie, maar is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team dat samen ervoor zorgt dat jij elk weekend kan rondneuzen tussen de karaktervolle items, met een vers bakje koffie in de hand. En als je geluk hebt, spot je onze hond Levi of kat Charlie in de winkel.

Over Ons

Wereldwijd op schattenjacht

Wanneer het kan, reizen we naar de mooiste plekken over de hele wereld waar we one-of-a-kind objecten met eigenzinnige sporen uit het verleden kunnen vinden. Bij het selecteren van de meubels en woonaccessoires, kiezen we zorgvuldig voor natuurlijke materialen, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Op onze Socials kan je elke stap volgen die we zetten in onze speurtocht naar een exclusief collectie met karakter. Geen item is hetzelfde door de subtiele sporen van vroeger. Bij ons vind je dan ook wereldse items voor in huis, waarbij geen een item gelijk is.

Over Ons

Oude Elementen, Nieuw Leven

Daarnaast bieden we apothekerskasten en oud eiken tafels aan, met de hand gemaakt, puur vakmanschap! Deze meubels worden op maat gemaakt en kan je samenstellen zoals jij wilt. Met kenmerken van de authentieke apothekerskasten zoals t-handgreepjes, het vitrine gedeelte en gebruikte materialen, heb je een nieuwe kast in een oud jasje! Het handgemaakte vakmanschap is duidelijk zichtbaar. Onze tafels zijn gemaakt van meer dan 200 jaar oude eiken planken van schuren uit Frankrijk en Oost Europa. Een stukje geschiedenis dat terug is te zien in een nieuwe tafel!

Benieuwd naar onze schatten uit het verleden? Kom dan vooral langs in onze winkel. We vertellen graag persoonlijk het verhaal achter de pronkstukken die we hier hebben staan, waarbij onze zorgvuldig geselecteerde items gegarandeerd zullen zorgen voor een wow-effect!

 

Wat vintage liefhebbers over ons zeggen!

Sarina Roest

Prachtige kast persoonlijk door Marjorie en Ronald afgeleverd en gemonteerd.
Levering duurde iets langer dan gepland maar daar hielden ze ons netjes van op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop! Aanrader!

Richard Roest

Erg leuke zaak ze hebben vaak nieuw dingen. Erg leuk en gezellig

Nienke Homan

Leuke grote zaak. Het bestaat uit zo’n 3 kleine loodsen bij elkaar. Ze hebben veel spullen en katten in huis voor de industriële en vintage look.

Natascha de Witte

Vintage, industrieel. Mooie kwaliteit. Exclusief. Ruim aanbod. Indrukwekkend. Zeker de moeite waard om op zaterdag zelf een kijkje te nemen. Ook kunnen er meubels vakkundig op maat worden gemaakt.

Luca Koop

Schitterende winkel. Aardig personeel. En een schat van een hondje.

Grace Jager

Mooie lampen gekocht.
Vriendelijk, behulpzaam en de koffie staat klaar. Echt een aanrader.

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review