Maak kennis met De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Shop heel veel items met 25% korting in onze SUMMER SALE! Shop nog meer sale items in onze winkel.

Shop heel veel items met 25% korting in onze SUMMER SALE! Shop nog meer sale items in onze winkel.

Meer over De Handelsfabriek

In mei 2015 was het zover! De deuren van de winkel in Tolbert (Groningen) werden geopend en als kers op de taart kwam daar deze mooie webshop bij. Ronald Hoeksema is altijd in contact met zijn klanten (particulier en zakelijk) en houdt zich voortdurend bezig met het in- en verkopen van vintage meubels, vintage lampen en meer, terwijl zijn vriendin Marjorie zich richt op het social-media gedeelte en interieur styling.

Over Ons

Pure passie.

Wie Ronald kent, weet dat hij altijd op zoek is naar bijzondere industriële, brocante, retro, design en unieke vintage woonaccessoires en andere vintage items. Mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Of je nou op zoek bent naar een eyecatcher in je interieur, je kantoor wilt verfraaien of een vintage item scoren als onderdeel van het decor bij een foto-shoot: met de producten van De Handelsfabriek kan het allemaal. “Wij verkopen en verhuren alleen maar items die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt,” aldus Ronald. Voor woon-interieur advies kun je terecht bij Marjorie. Naast het eventuele persoonlijke woonadvies voor jou in de winkel heeft zij zich helemaal gestort op de inrichting van de winkel en op het social-media."

Over Ons

Unieke vondsten.

Naast de vaste inkoopadressen, struinen Ronald, Marjorie en hun hondje Levi leegstaande fabrieken, scholen, boerderijen en oude gebouwen door heel Europa af om vintage pareltjes op de kop te tikken. “Regelmatig gaan wij voor klanten op zoek naar een specifiek item. Blije klanten, daar doen wij het voor”. De Handelsfabriek staat nu voornamelijk bekend als vintage walhalla met zijn voortdurend wisselende assortiment en inrichting. Gaat er iets uit de winkel, komt er direct een ander item voor in de plaats, met daarom heen leuke bijpassende woonaccessoires. Zo is er altijd een vintage meubel, vintage lamp of ander leuk item waarmee je jouw interieur kan verrijken. Specifiek op zoek naar een upcycling items? Deze hebben wij ook!

Over Ons

Wees welkom! 

Voel je welkom in onze authentieke fabriekshal en laat je inspireren door onze vintage items. Ook voor vintage meubels op maat ben je bij ons op het juiste adres. De Handelsfabriek is elke week open op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 en elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur, of op afspraak. De koffie, thee en wat lekkers staat altijd voor je klaar!

 

Wat vintage liefhebbers over ons zeggen!

Sarina Roest

Prachtige kast persoonlijk door Marjorie en Ronald afgeleverd en gemonteerd.
Levering duurde iets langer dan gepland maar daar hielden ze ons netjes van op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop! Aanrader!

Richard Roest

Erg leuke zaak ze hebben vaak nieuw dingen. Erg leuk en gezellig

Nienke Homan

Leuke grote zaak. Het bestaat uit zo’n 3 kleine loodsen bij elkaar. Ze hebben veel spullen en katten in huis voor de industriële en vintage look.

Natascha de Witte

Vintage, industrieel. Mooie kwaliteit. Exclusief. Ruim aanbod. Indrukwekkend. Zeker de moeite waard om op zaterdag zelf een kijkje te nemen. Ook kunnen er meubels vakkundig op maat worden gemaakt.

Luca Koop

Schitterende winkel. Aardig personeel. En een schat van een hondje.

Grace Jager

Mooie lampen gekocht.
Vriendelijk, behulpzaam en de koffie staat klaar. Echt een aanrader.

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review