INDUSTRIEEL VINTAGE DESIGN
Over Ons
De Handelsfabriek industrieel & vintage. In mei 2015 was het zover! De deuren van de winkel in Tolbert (Groningen) werden geopend en als kers op de taart kwam daar deze mooie webshop bij. Ronald Hoeksema is altijd in contact met zijn klanten particulier of zakelijke en houdt zich voortdurend bezig met het in- en verkopen van industriële, vintage en design items. Terwijl zijn vriendin Marjorie zich richt op het social-media en interieur styling.
Pure passie. Wie Ronald kent, weet dat hij altijd op zoek is naar bijzondere vintage, industriële, brocante, retro, design en unieke woonaccessoires. Mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Of je nou op zoek bent naar een eyecatcher in je interieur, je kantoor wilt verfraaien of als onderdeel van het decor bij een foto-shoot, met de producten van De Handelsfabriek kan het allemaal. “Wij verkopen en verhuren alleen maar items die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt,” aldus Ronald. Voor woon-interieur advies terecht bij Marjorie. Naast het eventuele persoonlijke woonadvies voor jou in de winkel heeft zij zich helemaal gestort op de inrichting van de winkel en op het social-media..
Unieke vondsten. Naast de vaste inkoopadressen, struinen Ronald, Marjorie en hun hondje Levi leegstaande fabrieken, scholen, boerderijen en oude gebouwen door heel Europa af om vintage pareltjes op de kop te tikken. “Regelmatig gaan wij voor klanten op zoek naar een specifiek item. Blije klanten, daar doen wij het voor”. De Handelsfabriek staat nu voornamelijk bekend als vintage walhalla met zijn voortdurend wisselende assortiment en inrichting. Gaat er iets uit de winkel, komt er direct een ander item voor in de plaats, met daarom heen leuke bijpassende woonaccessoires.
Wees welkom! Voel je welkom in onze authentieke fabriekhall als winkel aan de Feithsweg 3 in Tolbert (vlakbij Leek en Groningen). De Handelsfabriek elke week op zaterdag en elke laatste zondag van de maand geopend van 10.00 tot 17.00 uur, of op afspraak. De koffie, thee en wat lekkers staat voor je klaar!