Bekijk onze diverse woonstijlen - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Woonstijl

Welkom op onze pagina betreft onze woonstijlen. Hier kan je inspiratie opdoen en filters gebruiken om de vintage items uit de perfecte woonstijl voor jouw huis te vinden. Of je nu op zoek bent naar industriële items of retro items, wij hebben iets voor elke smaak. Onze filters maken het gemakkelijk om te zoeken naar specifieke stijlen. Bovendien kan je zoeken op kleur, materiaal, budget en meer.

609 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Welke woonstijlen vind je bij De Handelsfabriek?

De Handelsfabriek heeft verschillende woonstijlen om uit te kiezen. Elk product in elke woonstijl heeft zijn eigen verhaal. Sommige items stonden in een ziekenhuis, zoals onze oude vintage apothekerskasten, terwijl andere items verstopt zaten in fabrieken, zoals veel van onze industriële vintage lampen. Ben je benieuwd welke woonstijlen wij hebben? Ontdek ze hieronder.

Laten we beginnen met de Ibiza vibe woonstijl. Dit is een stijl die is geïnspireerd op de bohemien en de vrije geest van het eiland Ibiza. Denk aan veel planten, rieten manden, gekleurde kussens en wanddecoratie van macramé. Het is een uitnodigende en ontspannen sfeer die je een gevoel geeft alsof je op vakantie bent.

Een andere populaire woonstijl die te vinden is bij De Handelsfabriek is de industriële woonstijl. Dit is een stoere en robuuste stijl die wordt gekenmerkt door materialen als metaal, hout en beton. Hierdoor krijgt de kamer een ruw en stoer karakter. Dit is een stijl die vooral geschikt is voor een appartement of een stads woning.

Voor degenen die houden van een rustieke en natuurlijke sfeer, is de landelijke woonstijl de perfecte keuze. Dit is een warme en gezellige stijl die gekenmerkt wordt door houten elementen, gebreide plaids en veel groen. Dit is een stijl die geschikt is voor een huis in het platteland of een grote villa.

Ook hebben wij producten die vallen onder de Scandinavische woonstijl. Dit is een minimalistische en moderne stijl die wordt gekenmerkt door veel wit, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Het is een eenvoudige, maar elegante stijl die perfect is voor een moderne woning.

Tot slot hebben we de retro vintage woonstijl. Dit is een stijl die geïnspireerd is op de jaren 50, 60 of 70. Dit is een stijl die gekenmerkt wordt door vintage meubels, kleuren en prints die typisch zijn voor deze tijd. Dit is een stijl die zorgt voor een gezellige en unieke sfeer in de woning.Er zijn zoveel woonstijlen om uit te kiezen, dus het is belangrijk om te bepalen welke stijl het beste bij je past.

Of je nu gaat voor een Ibiza vibe-, industriële-, landelijke-, Scandinavische- of retro vintage woonstijl, elke stijl kan je huis een unieke touch geven. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de woning waar je van droomt. Wens je toch nog advies te ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!