Klantenservice van De Handelsfabriek, voor al jouw vragen.
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Grote opruiming in verband met onze nieuw containers! Tot wel 50% kortingen

Klantenservice van De Handelsfabriek

Op deze pagina vind je antwoorden op enkele veel gestelde vragen. Mocht jouw specifieke vraag hier niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen! Bovendien, als je vragen hebt over een specifieke categorie binnen ons aanbod, loont het de moeite om een kijkje te nemen op de desbetreffende categoriepagina. Daar vind je mogelijk al uitgebreide informatie die jou verder kan helpen. Wij streven ernaar om jouw ervaring hier zo soepel mogelijk te maken.

 

Neem contact met De Handelsfabriek
Voor maatwerk producten: 0621332716
Neem contact met De Handelsfabriek
Voor andere items: 0625301294
Klantenservice
Afhalen en bezorgen
Retourneren
Betalen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelde item afhalen of laten verzenden / bezorgen?

Beide opties zijn mogelijk bij De Handelsfabriek.

Item afhalen:
Je kan een item afhalen bij onze winkel in Tolbert van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 t/m 17:00. Dit kan je aangeven bij het plaatsen van een bestelling. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij het item klaar kunnen zetten.
Adres: Feithsweg 3, 9356AS Tolbert | Telefoon: 06 25 301 294

Item laten verzenden / bezorgen:
Je kan een item laten bezorgen. Onze items worden op verschillende wijze verzonden. Via PostNL pakket of via een koerier. Bij het product staat op welke manier het item verzonden wordt. Alles wordt in principe geleverd tot aan de deur.

Welke manieren van verzenden / bezorgen zijn er?

Pakket via PostNL: Heel NL incl. Waddeneilanden vanaf € 7.25 | België en Duitsland vanaf € 30.00

Binnen 1 tot 2 weken ontvang je een Track & Trace van jouw bestelde item. Het pakket wordt door PostNL tot aan de deur bezorgd.

Levering meubels via koerier: NL vanaf € 45.00 | Waddeneilanden vanaf € 65.00 | België en Duitsland vanaf € 65.00

Binnen 2 weken ontvang je van de koerier bericht via Whatsapp om de levering in te plannen. In overleg wordt er een afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. Let op! Het koeriersbedrijf bezorgd het meubelstuk in huis en alleen op de begane grond. Check van tevoren de afmetingen van het meubelstuk of deze door de deur naar binnen kan.

Levering maatwerkmeubel: prijs op aanvraag

Onze maatwerkmeubels worden bezorgd door een professionele meubeltransporteur. De bezorgkosten worden berekend aan de hand van de grote van het meubel. Let op! Graag voor bestelling inlichten als het om een verdieping gaat of als er andere bijzonderheden zijn i.v.m. extra kosten en maatregelen.

Kan ik mijn bestelde item retourneren?

Wij begrijpen dat het soms wat lastig is om in te schatten of het item in je interieur gaat passen. Het kan net even anders uitpakken dan je in gedachten had! Daardoor geldt bij ons 14 dagen bedenktijd! Je kan binnen 7 dagen het item retour sturen in originele staat en het liefste in originele verpakking. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je ontvangt hiervoor een retour sticker.

Nadat het item is binnen gekomen in originele staat krijg je het aankoopbedrag minus eventuele kosten van de retourzending teruggestort.

De artikelen worden zo goed als mogelijk verpakt voor verzending. Mocht er echter tijdens het verzenden schade ontstaan, dan is De Handelsfabriek hiervoor niet aansprakelijk.

Welke manieren van betalen zijn er?

In de winkel: In onze fysieke winkel is het mogelijk om te pinnen of contant te betalen. Ook is het mogelijk om een waardebon van onze winkel hier in te leveren.

Bestellen via de webshop: Bij de webshop is het mogelijk om te betalen met IDEAL, overboeken, Giropay en Bancontact.

Met iDEAL kan je met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van jouw eigen bank.

Als je kiest voor overboeken, ontvangt je van ons een e-mail met daarin de betaalgegevens zodra je jouw bestelling hebt geplaatst.

Met Giropay kan je met een Duitse bankrekening veilig en snel betalen. Met meer dan 1.500 Duitse banken is het een vertrouwde betaalmethode onder Duitse klanten.

Bancontact kan je gebruiken wanneer je een Belgische bankrekening hebt. Hiermee kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van jouw eigen bank.