Klantenservice van De Handelsfabriek, voor al jouw vragen.
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Klantenservice De Handelsfabriek

Op deze pagina vind je de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met De Handelsfabriek
Voor maatwerk producten: 0621332716
Neem contact met De Handelsfabriek
Voor andere items: 0625301294
Afhalen en bezorgen
Retourneren
Zoekopdracht, Inkopen en Inruil

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelde item afhalen of laten verzenden / bezorgen?

Beide opties zijn mogelijk bij De Handelsfabriek.

Item afhalen:
Je kan je item afhalen bij onze winkel in Tolbert van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 t/m 17:00. Graag van te voren een afspraak maken, zodat wij je item klaar kunnen zetten.
Adres: Feithsweg 3, 9356AS Tolbert | Telefoon: 06 25 301 294

Item laten verzenden / bezorgen:
Je kan je item laten bezorgen. Onze items worden op verschillende wijze verzonden. Via PostNL pakket of via een koerier. Alles word in principe geleverd tot aan de deur. Onze maatwerkmeubels komen wij zelf leveren met als extra service dat wij het monteren in huis.

Welke manieren van verzenden / bezorgen zijn er?

Brievenbus pakket via PostNL: Heel NL incl. wadden eilanden € 4.50 | België en Duitsland: € 12.55

Brievenbus bezorging PostNL: Binnen 1 tot 2 weken ontvang je een Track & Trace van je bestelde item.

Klein pakket via PostNL: Heel NL incl. wadden eilanden € 7.25 | België en Duitsland: € 30.00
Bezorging
PostNL: Binnen 1 tot 2 wekenontvang je een Track & Trace van je bestelde item. Je item word door PostNL tot aan de deur bezorgd.

Groot pakket via PostNL: Heel NL incl. wadden eilanden € 16.50 | België en Duitsland € 45.00
Bezorging PostNL: Binnen 1 tot 2 weken ontvang je een Track & Trace van je bestelde item. Je item word door PostNL tot aan de deur bezorgd.

Groot pakket/pallet via koerier: NL € 45.00 | wadden eilanden € 65.00 | België en Duitsland € 65.00
Informatie over de bezorging via een koerier: Je kan aangeven welke dag je het item het liefste bezorgd wilt hebben. Vervolgens plannen wij de gewenste dag in bij onze lokale koerier. Je krijgt de ochtend van levering een mailtje met een tijdindicatie van de bezorging. koeriersbedrijf bezorgd je item tot aan de deur.

Levering originele oude apothekerskast: NL € 75.00 | wadden eilanden € 150.00 | België en Duitsland € 150.00
Bezorging via een koerier: Je kan aangeven welke dag je het item het liefste bezorgd wilt hebben. Vervolgens plannen wij de gewenste dag in bij onze lokale koerier. Je krijgt de ochtend van levering een mailtje met een tijdindicatie van de bezorging. koeriersbedrijf bezorgd je item tot aan de deur.

Levering maatwerkmeubel: NL € 95.00 | wadden eilanden € 195.00 | België en Duitsland op aanvraag (Ca. € 195.00 – € 295.00).
Bezorging door ons zelf: Wij komen het meubel bij je bezorgen en als extra service monteren wij het meubel op de juiste plek. Let op! Moet het meubel op een verdieping komen te staan, geen enkel probleem! Graag aangeven bij bestelling dan kunnen wij kijken of er extra maatregelen nodig zijn.

Kan ik mijn bestelde item retourneren?

Wij begrijpen dat het soms wat lastig is om in te schatten of het item in je interieur gaat passen. Het kan net even anders uitpakken dan je in gedachten had! Daardoor geldt bij ons 14 dagen bedenktijd! Je kan binnen 7 dagen het item retour sturen in originele staat en het liefste in originele verpakking. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je ontvangt hiervoor een retour sticker.

Nadat het item is binnen gekomen in originele staat krijg je het aankoopbedrag minus eventuele kosten van de retourzending teruggestort.

De artikelen worden zo goed als mogelijk verpakt voor verzending. Mocht er echter tijdens het verzenden schade ontstaan, dan is De Handelsfabriek hiervoor niet aansprakelijk.

Zoeken jullie items in opdracht?

Wij zijn voortdurend opzoek naar gave items, in het binnen en buitenland. Als jij een bepaald item zoekt, geef dat vooral aan! Dan neemt Ronald dit mee in zijn zoek avontuur! Het is geheel vrijblijvend! Als wij het item hebben gevonden, zit je niet aan de koop vast.

Kopen jullie ook spullen op van particulieren?

Je kan foto’s van het item sturen wat je aan wil bieden. Ronald beoordeeld dan of het bij ons in de winkel past qua stijl en trend. Als het in De Handelsfabriek stijl past, doet hij een bod.

Ruilen jullie ook items in?

Als het item wat je graag wilt inruilen in onze stijl past doen wij ook aan inruil. Als je een foto stuurt van het item wat je wilt inruilen kan Ronald een voorstel doen.