Plan een maatwerk afspraak - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Afspraak maken voor jouw droommeubel op maat

Bij ons is elke klant uniek, en daarom luisteren we met volle aandacht naar jouw wensen. Of je nu gaat voor tijdloze elegantie, moderne innovatie of een combinatie van beide, wij zijn er om te adviseren en met je mee te denken. Samen zetten we de eerste stappen naar het creëren van jouw droommeubel die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en levensstijl vormt.

Als je een afspraak maakt, krijg je uitgebreid de tijd om onze showmodellen te bekijken in onze winkel. Daarbij nemen wij de tijd om je alles te vertellen over onze maatwerkmeubels + de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en denken we graag mee met het samenstellen van jouw droommeubel!

Je kan een afspraak maken op deze dagen:
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagochtend, zaterdag en zondagmiddag.

Let op:
Op vrijdag, zaterdag en zondag is onze winkel geopend en is er vrije inloop. Je kunt uiteraard bij ons terecht voor vragen en gewenst advies. Echter, in verband met de drukte in de winkel kan het soms wat lastiger om uitgebreid te zitten voor het samenstellen van een maatwerk meubel. Daarom adviseren wij je altijd om een afspraak te maken.

Plan hier jouw maatwerk afspraak!

Kies hieronder je gewenste datum, tijdstip en vul je gegevens in.