Werkbank | Sidetable bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Vintage Werkbank | Sidetable

Een prachtige vintage werkbank of vintage sidetable geeft een stoere, industriële sfeer in je interieur. Daarnaast is zo'n meubel ook nog een praktisch in gebruik. Hoe handig is dat? Laat je direct inspireren!

32 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

One of a kind industriële, design en vintage sidetable

Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn veelal ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden, net zoals onze vintage sidetables.

De Handelsfabriek unieke sidetables afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, brocante en vintage sidetables zijn onbewerkt en mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Groningen). Dit zijn onze openingstijden!

Op zoek naar een maatwerk sidetable?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vintage sidetable, ander meubelstuk of industriële lamp, doen wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat dan je eigen sidetable op maat maken.

Wil jij je eigen sidetable ontwerpen? Of ben je verliefd geworden op één van onze gave sidetables, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen sidetables en ander meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is.