De mooiste vintage meubels op maat - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Grote opruiming in verband met onze nieuw containers! Tot wel 50% kortingen

Apothekerskasten, geheel op maat gemaakt. Met een knipoog naar het verleden.

Unieke maatwerkmeubels met een verhaal

Bekijk onze prachtige unieke collectie maatwerk meubels. Geheel ambachtelijk werk met een knipoog naar het verleden. Wij maken apothekerskasten, stalen side-tables en oudeiken houten tafels geheel op maat voor je!

Met als lieveling, de apothekerskast! De afmeting kun je zelf bepalen en dus perfect op je ruimte afstemmen. Heb je een strak, vintage, Scandinavisch, industrieel of juist landelijk interieur? Een van de bijzondere kenmerken van onze apothekers maatwerkkasten is dat je de vrijheid hebt om elke gewenste RAL-kleur te kiezen. Of je nu een kleur wilt die opvalt en de aandacht trekt, of gewoon een kleur die naadloos opgaat in de omgeving, wij zorgen ervoor dat jouw kast er precies zo uitziet als jij wilt.

Bekijk de video hiernaast voor tips bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte apothekerskast en het bestelproces tot aan de aflevering.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van onze meubels op maat? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij kunnen je vragen beantwoorden en daarbij denken wij ook graag mee bij het samenstellen van jou/jullie maatwerk droommeubel! Mocht je het liever op locatie willen bespreken, kan je direct een afspraak inplannen.

 

Neem contact op met Marjorie

Heb jij een vraag?

Maatwerk kasten

De meest gestelde vragen over onze maatwerk kasten

Wat is er uniek aan jullie maatwerk kasten?

Goeie vraag! Onze maatwerk kasten zijn niet zomaar kasten, het zijn ware eyecatchers voor jouw interieur. Doordat de maatwerk meubels geheel op maat en in elke kleur gemaakt kunnen worden, passen ze in (zo goed als) elke woonstijl. Daarnaast hebben ze een unieke uitstraling: probeer maar eens op twee handen te tellen waar je deze unieke maatwerk kasten ook kunt kopen. Als je geïnteresseerd bent, kun je eenvoudig jouw afspraak inplannen. Als je een afspraak maakt, krijg je uitgebreid de tijd om onze showmodellen te bekijken in onze winkel. Daarbij nemen wij de tijd om je alles te vertellen over onze maatwerkmeubels + de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en denken we graag mee met het samenstellen van jouw droommeubel!

Hebben jullie in de winkel showmodellen staan?

In de winkel hebben wij diverse kasten staan waarbij je een goed beeld kan krijgen welke mogelijkheden er zijn met de maatwerkkasten. Bij ons in de winkel kan je de kasten in het echt zien, de deuren opendoen, in de lades kijken en voelen hoe stevig ze zijn. Wij vertellen graag wat er allemaal mogelijk is met de mooie kasten.

Hoe lang is de levertijd van de maatwerk kasten?

Op dit moment kan je uitgaan van een levertijd van ongeveer zes maanden. Ja, zo populair zijn ze!

Welke afmetingen zijn er allemaal mogelijk?

Bij de maatwerkkasten is er veel mogelijk qua afmetingen. Door een afspraak te maken, kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden en een kast naar wens samenstellen.

Moet ik een afspraak maken als ik een kast wil bestellen of kan ik zo langskomen?

Het beste is om een afspraak te maken om een kast samen te stellen. Dit kan doordeweeks op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Op zaterdag en zondag is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Dan is onze winkel geopend en is er vrije inloop. Je kunt uiteraard bij ons terecht voor vragen en gewenst advies. Echter, in verband met de drukte in de winkel kan het soms wat lastiger om uitgebreid te zitten voor het samenstellen van een maatwerk meubel. Daarom adviseren wij je altijd om een afspraak te maken voor dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Via het contactformulier kan je een bericht sturen met de gewenste datum en dan hoor je snel van ons of dit mogelijk is.

In welke kleuren zijn de kasten verkrijgbaar?

De apothekerskasten zijn in elke RAL kleur verkrijgbaar.

Hebben jullie ook maatwerkkasten die direct leverbaar zijn?

Nee, helaas niet, maar sinds kort hebben wij onze eigen HF line kasten die geïnspireerd zijn op de oude apothekerskasten. Hiervan zijn er diverse modellen meteen uit voorraad leverbaar.