De mooiste vintage meubels op maat - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Vintage meubels op maat
bij de Handelsfabriek

Unieke vintage maatwerk meubels.

Super leuk dat je even komt kijken bij onze vintage maatwerk meubels. Wij maken apothekerskasten, dressoirs, houten meubels en tafels geheel op maat voor je!

Wat vintage maatwerk meubels uniek maakt? Vintage maatwerk meubels zijn uniek omdat ze niet alleen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, maar ook omdat ze zijn ontworpen en gebouwd om specifieke wensen en behoeften te vervullen.

Onze voorkeur gaat uit naar ambachtelijk werk met een knipoog naar het verleden. Neem bijvoorbeeld onze oude apothekerskasten: een authentieke kast in een nieuw jasje. Geheel op maat gemaakt en in elke gewenste RAL kleur gepoedercoat of handgeschilderd.

Bekijk de video hiernaast voor tips bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte kast en het bestelproces tot aan de aflevering. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van onze vintage meubels op maat? Neem geheel vrijblijvend contact op met Marjorie. Zij kan al je vragen over onze vintage maatwerk meubels beantwoorden en denkt ook graag mee bij het samenstellen van jou/jullie maatwerk droommeubel! Mocht je het liever op locatie willen bespreken, kan je direct een afspraak inplannen via de onderstaande knop!

Neem contact op met Marjorie

Heb jij een vraag?