Vintage vloerlampen - De Handelsfabriek

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

De lampen specialist

De meeste antieke fabriekslampen importeren wij uit het buitenland. Alle lampen die wij importeren worden met de hand geselecteerd en gecontroleerd. Geen enkele fabriekslamp is exact hetzelfde en elke industriële lamp heeft zijn eigen karakter. Van een mooie kleine grijze bulley-lamp met kooi tot een groene oude moderne industriële fabriekslamp met een diameter van 80cm. Elke fabriekslamp heeft zijn eigen verhaal. Wil je het verhaal achter een van de industriële lampen weten? Vraag het ons en wij vertellen het je graag! Bekijk onze lampen ook in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert op 10 minuten afstand van Groningen.

Fabriekslampen weetjes!

Al onze lampen worden standaard voorzien van een E27 fitting en 2 meter zwart snoer. De lampen op onze webshop kunnen iets afwijken van het showmodel wat op de foto staat. Is dit het geval, nemen wij contact met je op. Heb je hier zelf al vragen over? Bel of mail dan met ons. Info@de-handelsfabriek.nl of 06-42808211

Tips

Kleine lampjes verschillend van elkaar boven de eetkamertafel. Een stoere industriële TL-lamp ook wel genaamd Tube in de keuken. Een robuuste industriële kooilamp in de hal. Een oude fabriekslamp op de veranda van je woning. Een vintage bureaulamp op kantoor. Een Tripod statieflamp in de hoek van je werkkamer. Of een Bauhaus lamp bij de entree. Het kan natuurlijk allemaal! De Handelsfabriek is de specialist op het gebied van originele oude lampen. Heb je vragen over welke lamp het beste bij jou past? Vraag het gerust aan onze interieur adviseur.

Nieuw te koop bij De Handelsfabriek

Calex-LED verlichting. Een echte sfeermaker onder de lampen en ook nog eens zuinig in energie verbruik. Calex lampen passen mooi in elk interieur en woonstijl.