Industriële producten bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Shop heel veel items met 25% korting in onze SUMMER SALE! Shop nog meer sale items in onze winkel.

Shop heel veel items met 25% korting in onze SUMMER SALE! Shop nog meer sale items in onze winkel.

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Industriële woonstijl

De industriële woonstijl is een populaire interieurstijl die zich kenmerkt door het gebruik van robuuste materialen zoals metaal, beton en hout. Bij De Handelsfabriek hebben wij een breed scala aan vintage items die perfect passen in deze woonstijl. Ontdek ze direct hieronder!

272 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat houdt een industriële woonstijl in?

De industriële woonstijl is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw en is geïnspireerd op de industriële revolutie. De industriële woonstijl is te herkennen aan de ruwe, onafgewerkte en functionele elementen die worden gebruikt in het interieur. Deze stijl geeft een stoere en robuuste uitstraling aan een woning en is perfect voor mensen die houden van een no-nonsense en minimalistische levensstijl.

De industriële woonstijl is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder huiseigenaren. Ten eerste is de industriële woonstijl een stijl die makkelijk te combineren is met andere stijlen. Hierdoor kan het interieur van een woning gemakkelijk aangepast worden aan de persoonlijke smaak van de bewoners. Ten tweede is de industriële woonstijl een stijl die veel ruimte laat voor persoonlijke expressie. Dit komt doordat de stijl gebaseerd is op ruwe, onafgewerkte en functionele elementen, die makkelijk te combineren zijn met andere materialen en accessoires. Ten derde is de industriële woonstijl een woonstijl die duurzaam is. Dit komt doordat de stijl gebaseerd is op het gebruik van duurzame en robuuste materialen, zoals metaal, beton en hout. Al deze factoren maken de industriële woonstijl populair onder huiseigenaren

Tip: benieuwd wat een van onze meest populaire vintage items is die valt onder de industriële woonstijl? Dat is onze DDR Tube lamp!