Ramen bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Ramen en raam frames

Breng het buitenleven naar binnen met onze unieke collectie oude ramen. Deze prachtige vintage accessoires kunnen dienen als decoratieve elementen, scheidingswanden of zelfs als functionele ramen in renovatieprojecten. Laat je inspireren door de mogelijkheden en voeg een vleugje historische charme toe aan jouw interieur.

6 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Back in time

Ga terug in de tijd met onze prachtige ramen een raam frames. De ramen en raam frames die te koop zijn bij De Handelsfabriek zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun unieke ontwerpen en tijdloze schoonheid. Uniek in zijn soort!

 

Behandel met liefde

Ramen en raam frames zijn kwetsbaar en vereisen een zorgvuldige behandeling. Wees voorzichtig bij het hanteren en plaatsen van deze delicate stukken om beschadiging te voorkomen. Deze unieke items zijn gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap en met de juiste zorg kunnen ze generaties lang worden gekoesterd. Behandel ze met liefde en respect om hun schoonheid en charme te behouden en te genieten van hun tijdloze elegantie.

 

De mogelijkheden met onze ramen en raam frames

Wij geven je graag enkele leuke ideeën voor het integreren van ramen en raam frames in jouw interieur. Gebruik ze als stijlvolle decoratieve elementen aan de muur om een nostalgisch tintje toe te voegen aan elke ruimte. Creëer een unieke scheidingswand met een vintage twist, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Of, gebruik ze als elegante frames voor kunstwerken, foto's of spiegels om een stijlvolle en persoonlijke touch aan je decor toe te voegen. De veelzijdigheid van onze ramen en raamframes biedt eindeloze mogelijkheden om je interieur te verfraaien en een unieke sfeer te creëren.