Vintage lampen - Van bulley-tot fabriekslampen - De Handelsfabriek

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

De vintage lampen specialist

De meeste antieke fabriekslampen importeren wij uit het buitenland. Alle vintage lampen die wij importeren worden met de hand geselecteerd en gecontroleerd. Een hanglamp, vloerlamp, tafellamp of wandlamp: geen enkele vintage lamp is exact hetzelfde en elke lamp heeft zijn eigen karakter/verhaal. Van een mooie kleine grijze bulley-lamp met kooi tot een groene oude moderne industriële fabriekslamp met een diameter van 80cm.

Wil je het verhaal achter een van onze lampen weten? Vraag het ons en wij vertellen het je graag! Onze lampen zijn ook te bewonderen in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert, op 10 minuten afstand van Groningen.

Fitting van onze vintage lampen

Al onze vintage lampen worden standaard voorzien van een E27 fitting en 2 meter zwart snoer. De lampen op onze webshop kunnen iets afwijken van het showmodel wat op de foto staat. Is dit het geval, nemen wij contact met je op. Heb je hier zelf al vragen over? Neem in dat geval contact met ons op.

Tips voor jouw nieuwe lamp(en)

Kleine lampjes verschillend van elkaar boven de eetkamertafel. Een stoere industriële TL-lamp, ook wel genaamd Tube, in de keuken. Een robuuste industriële kooilamp in de hal. Een oude fabriekslamp op de veranda van je woning. Een vintage bureaulamp op kantoor. Een Tripod statieflamp in de hoek van je werkkamer. Of een Bauhaus lamp bij de entree. Het kan natuurlijk allemaal! De Handelsfabriek is de specialist op het gebied van originele oude lampen. Heb je vragen over welke vintage lamp het beste bij jou past? Vraag het gerust aan onze interieur adviseur.