Maatwerk TV-meubels bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Land van herkomst

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

One of a kind industriële, design en vintage meubels

Een stoere industriële werkbank, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn vaak ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden. De Handelsfabriek verkoopt industrieel, design en vintage meubilair afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, brocante en vintage meubelstukken zijn onbewerkt, mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben, zoals onze prachtige vintage kasten en tafels, kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Leek), gelegen tussen Groningen en Drachten.

Op zoek naar een specifieke tv-meubel?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek vintage meubelstuk, doen wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat je eigen meubelstuk op maat maken. Wil jij je eigen meubelstuk ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is.

Ben je verliefd geworden op één van onze gave meubelstukken, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Alle meubelen worden door vak-deskundigen met de hand gemaakt en geschilderd. Vraag gerust naar de mogelijkheden!