Oude apothekerskast bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Vintage apothekerskasten

'One of a kind' vintage apothekerskasten. Deze prachtige unieke items scoren zeer goed onder vintage liefhebbers en wij snappen wel waarom. Oude apothekerskasten geven dat extra beetje voor een vintage sfeertje waar jij van droomt. Welke oude apothekerskast springt er voor jou uit?

18 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

One of a kind industriële, design en vintage apothekerskasten

Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn veelal ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden, net zoals onze vintage apothekerskasten.

De Handelsfabriek unieke apothekerskasten afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, brocante en vintage apothekerskasten zijn onbewerkt en mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Groningen). Dit zijn onze openingstijden!

Op zoek naar een maatwerk apothekerskast?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vintage apothekerskast, ander meubelstuk of industriële lamp, doen wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat dan je eigen apothekerskast op maat maken.

Wil jij je eigen apothekerskast ontwerpen? Of ben je verliefd geworden op één van onze gave kasten, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen apothekerskasten en ander meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is.