Oude deuren bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Oude deuren

Stel je voor: een oude, prachtige deur in je huis die een verhaal vertelt. Bij De Handelsfabriek hebben we een passie voor het behouden van de schoonheid en geschiedenis van oude deuren. Ontdek hoe deze indrukwekkende deuren kunnen dienen als het perfecte vintage accessoire in jouw woning.

38 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Open de deur naar onze oude deuren

Oude deuren hebben een rijk verleden en brengen een unieke charme in je interieur. Bij De Handelsfabriek hebben we een prachtige collectie oude deuren die elk hun eigen verhaal vertellen. Of het nu gaat om een antieke houten deur met prachtige details of een rustieke boerendeur met een robuuste uitstraling, deze vintage accessoires voegen karakter en warmte toe aan elke ruimte. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van onze deuren en geef je interieur een authentieke touch.

 

Verschil oude deuren en shutters

Oude deuren en shutters zijn beide prachtige vintage accessoires die charme en karakter toevoegen aan een interieur, maar ze hebben elk hun unieke eigenschappen. Wij leggen graag kort uit wat het verschil is.

Oude deuren zijn vaak grotere en massievere items die een prominente plek kunnen innemen in een ruimte, zoals een indrukwekkende entree of een opvallende scheidingswand. Ze zijn veelzijdig in gebruik en kunnen zowel functioneel als decoratief zijn, variërend van een stijlvolle tafel tot een artistiek hoofdeinde voor een bed.

Aan de andere kant zijn oude shutters meer verfijnd en subtiel, ontworpen om lichtinval en privacy te regelen terwijl ze tegelijkertijd een elegante uitstraling bieden. Ze zijn ideaal voor ramen (net zoals onze ramen en raam frames) en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een ruimte, waardoor ze een flexibele en stijlvolle raamdecoratie zijn. Of plaats de shutter als eyecatcher in je woonkamer tegen de muur; het kan allemaal.

 

Zo verwerk je oude deuren in je interieur

Oude deuren zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in je woning. Denk aan het transformeren van een oude deur tot een stijlvolle tafel, het creëren van een unieke hoofdeinde voor je bed, of het gebruiken van een oude deur als decoratief element aan de muur. Of natuurlijk als deur, waar het vroeger ook voor heeft gediend. Met een beetje creativiteit wordt het een echte blikvanger in je interieur.