Ibiza vibe producten bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Ibiza vibe woonstijl

De 'Ibiza vibe woonstijl' is een populaire stijl die is geïnspireerd op de laid-back, bohemien sfeer van het Spaanse eiland Ibiza. De Ibiza vibe is vooral geschikt voor mensen die van een relaxte, vaak zomerse sfeer houden en die graag een huis hebben met een warme en uitnodigende atmosfeer.

177 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat houdt een Ibiza vibe woonstijl in?

De woonstijl van Ibiza vibe is een stijl die zich kenmerkt door een mengelmoes van verschillende culturen en invloeden, met een nadruk op natuurlijke materialen, kleuren en texturen. De Ibiza vibe is vooral geschikt voor mensen die van een relaxte, zomerse sfeer houden en die graag een huis hebben met een warme en uitnodigende atmosfeer.

 

Hoe verwerk je vintage decoratie in jouw Ibiza vibe woonstijl?

Binnen deze woonstijl zijn er diverse manieren om de Ibiza vibe in je interieur te brengen, zoals het gebruik van rieten meubels/decoratie, een unieke bamboe lamp, kleurrijke kussens en dekens of bijvoorbeeld houten vintage items. Ook het gebruik van aardetinten en pastelkleuren kan bijdragen aan een Ibiza vibe in je huis. Het belangrijkste is om een sfeer te creëren die rustgevend en ontspannend is, en die je doet denken aan de vrijheid en het relaxte leven op Ibiza.