Oosterse houten kasten bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Bezoek hét leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, heel het paasweekend lang! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Maatwerk

Stijl

Land van herkomst

One of a kind industriële, design en vintage oosterse kasten

Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn veelal ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden, net zoals onze oosterse kasten.

De Handelsfabriek unieke oosterse kasten afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, brocante en vintage kasten zijn onbewerkt en mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Groningen). Dit zijn onze openingstijden!

Op zoek naar een maatwerk oosterse kast?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vintage kast, ander meubelstuk of industriële lamp, doen wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat dan je eigen oosterse kast op maat maken.

Wil jij je eigen oosterse kast ontwerpen? Of ben je verliefd geworden op één van onze gave kasten, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen oosterse kasten en ander meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is.