Vintage tafellampen en bureaulampen - De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 1 - 2 week levering

HET leukste interieurevent van het Noorden, Hunting For Vintage, komt er weer aan met Pasen! Lees hier direct meer

Hunting For Vintage komt er weer aan met Pasen! Lees hier direct meer

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Land van herkomst

Toon meer

Toon minder

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Vintage Tafellampen | Bureaulampen

Ben je op zoek naar een stoere vintage tafellamp of wellicht een prachtige bureaulamp? Bij De Handelsfabriek ben je op het juiste adres voor vintage items voor in jouw woning, zo ook onze prachtige lampenselectie.

10 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De vintage tafellampen specialist

Wij leveren antieke en unieke vintage tafellampen uit het buitenland. Elke tafellamp die we importeren wordt met de hand geselecteerd en geïnspecteerd. Niet alle lampen zijn hierbij hetzelfde. Elke tafellamp heeft zijn eigen kenmerken en verhaal. Wil je het hele verhaal achter een specifieke tafellamp weten? Neem dan op een van de mogelijke manieren contact met ons op.

Fabriekslampen weetjes!

Al onze lampen worden standaard voorzien van een E27 fitting en 2 meter zwart snoer. De lampen op onze webshop kunnen iets afwijken van het showmodel wat op de foto staat. Is dit het geval, nemen wij contact met je op. Heb je hier zelf al vragen over? Bel of mail dan met ons.

 

Alle vintage tafellampen worden standaard geleverd met een E27 fitting en een zwarte kabel van 2 meter. De tafellamp in onze webshop kan iets afwijken van het beursmodel op de foto. In dat geval nemen wij contact met je op. Heb je (toch nog) andere vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail (Info@de-handelsfabriek.nl of 06-42808211).

Tips

Unieke verlichting boven de eettafel. Robuuste industriële TL lampen (ook wel een Tube genoemd) voor keukens. Een hele gave industriële kooilamp. Oude fabriekslamp op een balkon van je appartement. Een vintage bureaulamp op kantoor. Een statieflamp in de hoek van de kamer of de Bauhaus-lamp bij de ingang van je woning. Er is van alles mogelijk met de vintage lampen van De Handelsfabriek. Wij zijn gespecialiseerd in originele oude lampen, van vintage wandlampen tot vintage tafellampen. Zit je met vragen over welke tafellamp het beste bij je past, neem dan gerust contact met ons op.