Maatwerk bestel je online bij De Handelsfabriek
Vintage Icon Wit
Unieke vintage items
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Up Cycle Wit
Up-cycling
Bezorging
Binnen 2 weken levering

Prijs

Kleur

Toon meer

Toon minder

Materiaal

Toon meer

Toon minder

Maatwerk

Stijl

Toon meer

Toon minder

Land van herkomst

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Diepte (cm)

Maatwerk

Ga jij voor een meubel op maat? Een maatwerkmeubel gebruikt de juiste ruimte in jouw woning. Met op maat gemaakte meubels kunt u bijvoorbeeld gaten opvullen die u normaal niet zou kunnen gebruiken met een normaal formaat. Daarnaast is een maatwerkmeubel stijlvol voor jouw interieur, aangezien het strak oogt.

100 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

One of a kind industriële, vintage en design meubels

Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks-palletkar als salontafel. Onze vintage meubels zijn vaak ambachtelijk gemaakt en door de jaren heen alleen maar mooier geworden. De Handelsfabriek verkoopt industrieel, vintage en design meubilair afkomstig uit heel Europa. Tijdens het inkopen letten wij vooral op kwaliteit en oorsprong. Veel industriële, vintage en brocante meubelstukken zijn onbewerkt, mooi door eenvoud. Doordat wij een groot en wisselend assortiment hebben kunnen wij niet alles op de webshop krijgen. Neem daarom ook eens een kijkje in onze winkel aan de Feithsweg 3 te Tolbert (vlakbij Leek). Tussen Groningen en Drachten.

Op zoek naar iets specifieks?

Wij gaan voor jou op zoek of laten het speciaal op maat maken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vintage meubelstuk of industriële lamp, doe wij er alles aan om jouw favoriet te scoren. Of dat nu in het binnen- of buitenland is maakt niet uit. Onze contacten reiken tot ver over de grenzen. Dus durf ons te vragen! Heb je een zeer specifiek idee of komen de maten erg nauw? Laat je eigen meubelstuk op maat laten maken. Wil jij je eigen meubelstuk ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren, adviseren en laten zien wat allemaal mogelijk is. Alle meubelen worden door vak-deskundigen met de hand gemaakt en geschilderd. Of ben je verliefd geworden op één van onze gave meubelstukken, maar past de kleur niet in jouw interieur? Geen probleem. Wij kunnen meubilair van elke gewenste kleur voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden!